Wijde Blik

Vandaag even de Lambertzkade op de grens van Kortenhoef en Loosdrecht op en neer gewandeld. Natuurmonumenten medewerkers hebben een wat overdreven manier gevonden op deze plaats om reclame te maken. Hiermee schiet je naar mijn mening wat te ver door in zichtbaarheid. Dit bord staat in het zicht van een vogelkijkhut op palen …. op 20 meter afstand. De vogelkijkhut is niet van Natuurmonumenten. En het is het tweede grote bord binnen 500 meter.

Walking along a path between two lakes on the border of the villages Kortenhoef and Loosdrecht this impressive sign of Natuurmonumenten, the biggest nature conservation organisation in The Netherlands. A little bit too visible in my opinion…. it stands on 20 meters from a bird-observation hut. And its the second within 500 meter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.