Slides

Omdat onze jongste dochter verhuisd is naar Rotterdam, gaan we onze kamerindeling veranderen. Op zolder komt mijn werkkamer, de oude kamers die ik in bezit had worden slaap en logeerkamer en de huidige slaapkamer wordt werkkamer voor Marlies.. zo blijf je bezig.

We (mijn schoonzoon Ibrahim en ik) hebben net 5 ladenkasten met dia’s verhuisd.. sinds 2003 maak ik enkel nog digitaal, maar toch.. ca 80.000 dia’s en daar zitten best mooie tussen. Deze heb ik ooit gemaakt bij het st-Janskerkhof op de grens van Laren en Hilversum.

Because my youngest daughter moved out to Rotterdam, I’m reshuffeling our rooms. The attic becomes my working room, my old rooms become sleeping rooms and the old sleepingroom becoms the workingplace of Marlies were she can do the writing.
Today we (my son in law Ibrahim end I) moved 5 cupboards with about 80.000 slides… I found some nice ones there. This was made on e misty morning on the border of Lren and Hilversum.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.