Zeeland, Zealand

Today a relation asked for images of the south-west of the Netherlands, Zeeland (zealand). Tha you relaize that how many images you make, there are always questions who are hard to answer.. espeacilly when it is an image request. But I found some. May be they are usefull.

Vandaag vroeg een relatie om beeld van Zeeland. En dan kun je nog zo veel beeld gemaakt hebben ooit, er zijn altijd vragen die je nauwelijks kunt beantwoorden. Ik hoop dat zijn klant er een van kan gebruiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.