Sunset, zonsondergan in Loosdrecht

Four houres sun today.. the first in days and a beautiful cloude sky, than I have to make again a sunset in Loosdrecht, Noord-Holland about 4 kilometers from my house. This is a lake which is used partly as a drinking water bassin for Amsterdam. And yes, there was the butterbur again… but this time with male flowers!

Vier uur zon, voor het eerst sinds dagen en dan ook nog een mooie wolkenlucht, dan kan ik de verleiding niet weerstaan om weer eens een zonsondergamng te fotograferen bij de waterleidingplas in Loosdrecht. Een deel van deze plas wordt gebruikt als spaarbekken voor de Amsterdamse watervoorziening. En ja hoor, ook hier staat het Groot hoefblad in bloei, maar ditmaal de mannelijke bloeiwijze.

3 thoughts on “Sunset, zonsondergan in Loosdrecht

  1. Nice shots Wolverlei,Is the tall grass in this picture Phragmites australis?We have this in the U.S., both a native haplotype and a non-native invasive haplotype that grows in every wet spot along Lake Erie, one of our great Lakes that forms the northern border of Ohio.Tom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.