Schiphol, Stinzenflora en Hilversum

Friday was a day for some stockphotography. Very blue sky, why not som starting airplanes on Amsterdam Airport (Schiphol)… and saturday a day for a sightseeing for my youngest daughter Sanna and her husband Ibo to show something of his new “homeland”, But of course, because of the book of Stinzenplanten I visited a graveyard with an extraordinary flora in Stiens, Friesland and today a walk through Hilversum and surroundings with a couple of friends. Zonnestraal is an old sanatorium build by the famous architect Duiker and recently restaurated.


Vrijdag was het een ideale dag om weer eens een aanvulling te maken op de voorraad stockfoto’s en dit keer weer eens naar Schiphol in de buurt van de nieuwe spottersplek. Zaterdag een rondje Nederland gemaakt (nou ja, Flevoland, Friesland Noord Holland) voor Sanna, onze jongste en haar man Ibo om hem zijn nieuwe thuisland te laten zien. In de zomer mag hij hoogstwaarschijnlijk definitief naar Nederland komen. Maar intussen natuurlijk ook weer een plek bezocht voor het nieuwe stinzenplantenboek en wel de begraafplaats in Stiens. En vandaag met vrienden een stukje Hilversum en omgeving gewandeld oa langs het voormalig sanatorium Zonnestraal van oa Duiker, wat kort geleden gerestaureerd is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.