Friesland stinzen


Last couple of days so busy with image research and other work… therefor some images of last sunday when we were on our trip through Friesland. Images made by Ibo and Sanna in Stiens, Jelsum and Franeker, all stinzenflora and guess who is walking there..


De laatste paar dagen heel erg druk met beeldaanvragen en ander werk, daarom een paar beelden van afgelopen zondag van onze trip door Friesland, gemaakt door Ibo en Sanna, en raad eens wie daar loopt 🙂 Gemaakt in Stiens, Jelsum en Franeker.

One thought on “Friesland stinzen

  1. Leuk om via een reactie van u op mijn site op deze informatieve site te komen. Stinzenplanten hebben al heel lang mijn interesse. We hebben in onze stadstuin dan ook zoveel mogelijk stinzenbollen staan. Ik zal een link naar deze site op mijn site plaatsen, misschien ook interessant voor de vele Vlaamse lezers die mijn site bezoeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.