Easter, Pasen

Today a little walk through Gooilust and using a new combination from a friend, only for a try. A D300 with the 70-200, 2,8 AF-s. Perfect camera, perfect lens but I don’t like the focussing system… May be the combination is not so good for my type of photography. But never-the less you can make usefull images with it and of course you can turn the AF off.Vandaag even op stap geweest met de D300 en de 70-200 van een vriend. Mooie combinatie maar ik ben niet blij met het scherpstelsysteem. Misschien ligt het aan mijn manier van onderwerpen kiezen, maar de focus lag er vaak ver naast. Maar je kunt de AF altijd uitzetten natuurlijk 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.