Rainy day

Yesterday we went ou walking with friends. Two times a year and just this day it was very wet. So I didn’t make much pictures. We walked from Bunnik into the town of Utrecht along the “Kromme Rijn”. Amazing what you can see with a “green eye” so close to and in a town.Zaterdag zijn we met een groepje vrienden wezen wandelen van Bunnik naar het centrum van Utrecht. Langs de Kromme Rijn. Het regende erg veel en hard zodat ik weinig foto’s heb gemaakt, maar het is toch altijd weer verbazend hoeveel groen je kunt zien dichtbij en in een stad als je er oog voor hebt (een “groen”oog dus)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.