Dordrecht

Dordrecht is the oldest town of Holland. Not the oldest of the Netherlands because Holland origanally means the western part of the Netherlands (North-Holland and South-Holland) Dordrecht is situated south of Rotterdam in South-Holland. W’ve been there friday with a group of friends. Also been to the Biesbosch, which is a well-know nature reserve, with common jewelweed (impatiens capense) which is not so commom.. but rather rare here, old ships in the harbour and the town.One thought on “Dordrecht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.