Een huis verkopen…

Huis verkopen maar verkoop je alleen je huis?

Een huis of appartement of ander object ligt natuurlijk in een omgeving. Belangrijk voor het welbevinden is de directe omgeving. Het centrum van de woonplek of centra in de buurt. maar ook parken, natuurgebieden of recreatiegebieden waar je even kunt wandelen/fietsen/hardlopen/de hond uitlaten.

Gooise heide

Ook heel wat andere zaken die een omgeving leuk maken om te wonen zijn aanwezig. Niet bij U in de buurt? Kom nou..er is altijd iets te vinden wat voor iemand nou net de doorslag geeft om in die omgeving te willen wonen. En dat kan die lang verwachte koper zijn.

De Haag centrum, Zuid Holland, Netherlands

Ik kan een fotoserie van uw huis en interieur maken, maar ook in de buurt gaan kijken. We hebben een grote topografische kennis middels ons werk voor Plaatsengids.nl, werk als communicatie medewerker en beeldresearch in de natuurbescherming en het fotograferen van een zeer grote natuurdatabase voor voorlichtingsdoeleinden.

Hommel op gevlekte dovenetel


Maar ook architectuur, waar ik een opleiding voor heb gevolgd, leuke weetjes, natuurlijke bijzonderheden en allerlei onverwachte recreatieplekken buiten de bekende doelen. Dat verbeeld en verwoord in een speciaal voor dat doel gemaakte brochure of boek(je) die weggegeven kan worden aan serieus gegadigden of gewoon een uitgebreider boek voor de kopers.

Molen de Trouwe Wachter. Tienhoven, Utrecht

In overleg met de makelaar, of rechtstreeks voor een makelaar uiteraard, kan ik die folder, brochure of zelfs compleet boek maken.

Kerkwoningen Leiden Pieterskerk. Uniek in Nederland

Vraag vrijblijvend meer informatie of bel op. Kijk voor mijn plaatsen archief op de website

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.