Spain

Yust been for a week to South Spain. Nerja, Granada, Cordoba, Antequera and the countrysite in between. Was sometimes nice weather, sometimes cloudy. Culture and nature, Almonds, one species of orchid (Barlia), an Iris, but it was a little early, even for this part.

Even een week naar Zuid Spanje geweest. We zaten in Nerja en zijn naar Granada, Cordoba en Antequera geweest en alles daartussenin.

Natuur en cultuur in een aangename temperatuur, deels zonnig, deels bewolkt. Bloeiende amandelbomen, 1 soort bloeiende orchidee (Barlia), een soort Iris en nog wat planten. Het was een beetje erg vroeg in het jaar, zelfs voor deze contreien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.