Frost!

At last winter has come to the Netherlands. Several images from Monnickendam with ice-sailing with modern and ancient boats. Last time it was possible it was 1993…
And several images of skating and ice in the neighbourhood where we live, Kortenhoef, Ankeveen and Nederhorst den Berg

2 thoughts on “Frost!

  1. Mijn beste wensen…Omdat ik vorig op je blog las, dat je op nieuwjaardag je tuin even doorloopt op zoek naar wat bloeit, was ik ook dit jaar erg nieuwsgierig of er bij jou nog wat te vinden was?(In mijn tuin was de bloei op nieuwjaardsdag dit jaar in elk geval erg karig, maar niet helemaal afwezig…)

  2. Dit jaar is het uitserst minimaal geweest zodat ik even niet op het idee kwam dit te doen. De herfstprunus had wat zielige bloemetjes die de naam bloei niet mochten hebben, de kerstroos had zijn bloemen laten hangen, die staan nu weer overeind en de rest is even tijdelijk afwezig vanwege de harde vorst. Ik zag net wel de eerste bloemblaadjes van de toverhazelaar naar buiten komen en de klimop heeft tot aan de vorst gebloeid…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.