Tuinieren met wilde planten

Een boek om te hebben. Of om weg te geven! Aan je werknemers, je klanten, je collega’s. Iedereen die met biodiversiteit, tuinen, plantsoenen, bermen en dijken bezig is. Of met bloemrijke akkerranden, vlindertuinen, vogeltuinen, daktuinen, voedselbossen, heemtuinen, Botanische tuinen. Zelfs als je bezig bent met steentuinen, balkons, industrieterreinen en dakterrassen. Licht een paar tegels en zoek op wat je kunt gebruiken. Nu tijdelijk voor 22,50 inclusief verzendkosten alleen via ons boekwinkeltje. https://www.boekwinkeltjes.nl/v/wolverleiboeken/

En het vervolg. Met nog meer informatie en soorten.

Luister hier naar de Vara’s Vroege Vogels uitzending van zondag 3-1-2021 over ons boek.

Iedere dag genieten van een weelderige bloemrijke tuin met de vele dieren die daar leven zoals vogels, salamanders, kikkers, muizen, vlinders en wilde bijen. Een tuin vol leven, een stukje natuur zelfs midden in een dorp of stad.

Juist die kleine stukjes natuur in een stedelijke omgeving zijn heel belangrijk. Dieren vinden er voedsel en plekken om te schuilen en zich voort te planten. Mensen vinden er ontspanning en verwonderen zich over de ongelooflijke verscheidenheid en vernuftigheid van de natuur.   

Wil jij ook zo’n eigen stukje natuur creëren? Het kan overal. Echt niet alleen als je een flink stuk grond bezit, ook in je kleine stadstuin, op je dakterras of balkon is er veel mogelijk.   

Maar hoe moet je beginnen? Wat kun je het beste doen? En welke planten zijn niet alleen leuk voor dieren, maar vooral ook voor jou?  In dit boek staan alle antwoorden!

Te koop in de boekhandel en online. Of bij mij of bij Kas&Co of bij de uitgever en vraag dan naar de kortingsmogelijkheden als je er veel wilt hebben voor in het kerstpakket. ISBN 978 90 5616 608 4

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.